Naši proizvodi

Paleta naših proizvoda za fizička lica

Imate pitanje?

Pozovite nas na 

+381 11 20 92 900 

ili nas kontaktirajte na na neki drugi način i mi ćemo Vam se javiti.

 

Dobrodošli u MetLife

Zaštita Vaše finansijske sigurnosti u budućnosti je jedan od najvažnijih aspekata života za koji se možete pobrinuti. Za odluku koja je tako važna potreban Vam je neko kome možete verovati. Dobrodošli u MetLife!

Sa više od 140 godina iskustva, kompanije u sklopu MetLife-a su vodeći inovatori i istaknuti lideri u planiranju zaštite i penzionih i štednih rešenja širom sveta. Prisutni smo i razvili smo snažan uticaj u više od 50 zemalja kroz organski rast, akvizicije, zajedničke kompanije i druge oblike partnerstva. Naš globalni brend nastavljamo da jačamo kroz širenje naših osnovnih proizvoda i znanja na nova tržišta širom sveta - što predstavlja veoma važan generator rasta naše kompanije.

Marta 2010. najavljeno je da će Alico udružiti snage sa MetLife-om. Spajanje je završeno novembra 2010. stvaranjem jedne kompanije, pružanjem usluga prema više od 90 miliona klijenata u preko 50 zemalja širom sveta.

Na teritoriji Srbije, pre nego što smo postali MetLife, Alico akcionarsko društvo za životno osiguranje je dobilo dozvolu Narodne banke Srbije za obavljanje delatnosti životnog osiguranja 08.08.2008. godine. Kao osnivač, navedena je American Life Insurance Company (Alico) iz Delavera sa 99.9% učešća u kapitalu.

Poverenje, predviđanje, inovacije, integritet i pažnja koju posvećujemo klijentima su neke od vrednosti koje nam pomažu da postanemo vodeći lideri u oblasti životnog osiguranja, postignemo profitabilni rast i privučemo lokalne talente tako da rade na najvišem nivou.

MetLife a.d.o. pripada regionu Jugo-Istočne Evrope kompanije MetLife. Taj region čini 6 zemalja, među kojima su Rusija, Grčka, Bugarska, Kipar i Ukrajina.

© 2010 MetLife. All Rights Reserved. Sva prava zadržana. | Uslovi korišćenja | Mapa sajta