Prihodi ukoliko ne budete u mogućnosti da radite

Finansijska sigurnost za Vašu porodicu

“Zdravo, ja sam Ana. Udata sam za Gorana i na svu sreću imali smo veoma malo finansijskih i zdravstvenih problema u životu.

Međutim, nedavno se desilo nešto što nas je navelo da se malo zabrinemo za budućnost i planove koje smo imali. Šef moga muža, Miloš, koga dosta dobro poznajemo, nedavno je doživeo moždani udar. On ima samo 55 godina. Njegova žena i deca su dospeli u veoma tešku finansijsku situaciju. To je navelo mene i Gorana da počnemo da razmišljamo koliko stresno radno okruženje, brza ishrana i slične stvari, mogu da povećaju šanse da se tako nešto dogodi.

 

Miloševa žena i dvoje dece su očigledno pretrpeli veliki emotivni šok, ali sada imaju i finansijskih poteškoća. Oni imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva bolničke troškove, ali nisu imali na umu situaciju u kojoj se Miloš nalazi i da usled trenutnog invaliditeta neće biti u mogućnosti da obezbedi redovna mesečna primanja. Shvatili smo da to može da se dogodi bilo kome i, pošto smo postali svesni problema ove porodice, odlučili smo da ugovorimo plan životnog osiguranja koji će zaštititi porodicu ukoliko više ne budemo mogli da se oslonimo na Goranova primanja.”

 

Želite li da saznate više?

Kliknite ovde za dopunsko životno osiguranje

Kako Vam možemo pomoći

Pogledajte kako Vam možemo pomoći

Živite svoj život

Planiranje za budućnost

 

Naši proizvodi

Paleta naših proizvoda za fizička lica

Markova priča*

Obezbeđenje za Vaš posao i porodicu

Finansijska sigurnost za Vašu porodicu*

Finansijska sigurnost za Vašu porodicu

© Copyright 2010 MetLife, Inc. All Rights Reserved. © Autorska prava 2010: MetLife, Inc. Sva prava rezervisana. | Uslovi korišćenja | Mapa sajta